Cautare

4452 de rezultate pentru "zepa mircea" (3.91 secunde)
e jegos si in spiritul propagandei pe care o fac baietii astia de cand se stiu", a spus Mircea Badea indignat, in emisiunea pe care o realizeaza la Antena 3, "In gura presei".
Vasile Dancu a apreciat ca Mircea Geoana are suficiente argumente pentru a ramane presedintele partidului, reusind sa coaguleze o coalitie si sa mobilizeze peste 5 milioane de romani la vot, dar ca, pe de alta parte, pot fi aduse si contraargumente.
Institutul "Ovidiu Sincai" afirma, intr-o analiza asupra alegerilor prezidentiale, facuta publica duminica, sub titlul "Cezarul a invins!", ca principalul responsabil al rezultatelor alegerilor este Mircea Geoana si identifica o serie de greseli care au dus la pierderea strategica a competitiei.
Declaratiile din ultima perioada a familiei Geoana si a apropiatilor acesteia referitoare la faptul ca Traian Basescu a apelat la "flacara violet" si la "atacurile energetice" pentru a castiga alegerile prezidentiale submineaza pozitia de lider al PSD, si asa destul de subreda, a lui Mircea Geoana.
Vicepresedintele PSD, Constantin Nita, a anuntat ca la intalnirea de la Poiana Brasov au venit reprezentantii a 39 de filiale PSD, dintr-un total de 48, si ca toate acestea il vor sustine pe Mircea Geoana la functia de presedinte al PSD.
Sambata, o parte din liderii PSD, care il sprijina pe Mircea Geoana, s-au intalnit la Poiana Brasov pentru a pune la punct strategia pentru realegerea acestuia la viitorul Congres care s-ar putea organiza pe 20 februarie.
Presedintele Consiliului National al Partidului Social Democrat, Adrian Nastase, considera ca liderul formatiunii, Mircea Geoana, a fost "atacat" de recenta ancheta a Agentiei Nationale de Integritate in calitatea sa de presedinte al Senatului Romaniei si nu pentru ca va candida pentru un nou mandat la conducerea PSD.
Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat joi ca il va sustine pe Adrian Nastase daca acesta, intr-un eventual tur doi al alegerilor, isi va disputa presedintia partidului cu Mircea Geoana.
• Iliescu si Nastase il lasa deoparte pe Geoana 'Pe fondul scandalului din PSD privind votul pe lista si revolta mai multor lideri de filiale impotriva lui Mircea Geoana, Adrian Nastase pregateste terenul pentru a-si anunta candidatura la sefia PSD chiar in ziua congresului.
Mircea Geoana a incercat sa impuna infiintarea functiei de presedinte executiv, prin modificarea ad-hoc a statutului. ... Infiintarea functiei a fost adusa in discutie dupa ce s-a aflat, pe surse, ca Mircea Geoana i-a oferit din nou lui Cristian Diaconescu calitatea de numar 2 in partid in echipa sa.
Ponta a subliniat ca PSD il va sustine pe Mircea Geoana in functia de presedinte al Senatului in toate forurile nationale si internationale. "Sefia Senaului va ramane prntru Mircea Geoana.
Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat vineri ca, in cazul in care Mircea Geoana ar fi castigat alegerile prezidentiale, Catalin Voicu ar fi fost ministru de Interne in acest moment.
Mircea Geoana,Presedintele Senatului, a participat in perioada 26 - 28 martie, la conferinta "Brussels Forum 2010", eveniment organizat de German Marshall Fund of the United States.
Liderul grupului PDL din Camera Deputatilor, Mircea Toader, spune ca declaratia lui Sebastian Lazaroiu care a afirmat ca Teo Trandafir va pleca din PDL, nu are niciun sens.
Ioska reia pe blog un articol de Ion Cristoiu, publicat in ziarul Ring si intitulat "De ce vrea Mircea Geoana la guvernare?".
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat, ieri, ca atacul la adresa sa lansat de actualul lider al PSD, Victor Ponta, este unul lipsit de colegialitate si bun simt, el aratand ca mandatul sau a fost unul productiv pentru Ponta si familia acestuia, care a avut doi ministri si un eurodeputat.
Democtrat-liberalul Mircea Toader, liderul grupului PDL din Camera deputatilor, isi asuma greseala care a dus la faptul ca reprezentantii PDL sa voteze micsorarea TVA-ului la 5% pentru alimentele de baza, respectiv neimpozitarea pensiilor mai mici de 2.000 de lei.
Social-democratul Mircea Geoana, presedintele Senatului, afirma ca in timp ce unii dintre colegii sai de partid doresc sa-i restrictioneze libertatea de exprimare, el nu se va opri din a spune adevarul despre situatia PSD.
"Mircea Geoana ar putea fi suspendat din partid" Apele s-au agitat in ultimele zile in PSD dupa ce presedintele Senatului a postat pe blogul sau o inregistrare in care explica motivele vizitei sale la casa lui Vintu, in ultimele zile ale campaniei electorale.
Mai toti apropiatii si fidelii liderului PSD, Victor Ponta, laolalta cu cei acuzati de Mircea Geoana ca i-au subminat ultima campanie prezidentiala se reunesc miercuri, la Cabana Cuibul Dorului din Sinaia, intr-o sedinta secreta si restransa a Biroului Permanent, pentru a lua in calcul suspendarea acestuia din partid.
google-analytics.com